Sociale Më shumë

RRITEN RROGAT NE SHENDETESI

Prej tvteuta20:51, 26 Prill 2016

Sindikati i shëndetësisë së Malit të Zi dhe Ministria e shëndetësisë, kanë bërë sot nënshkrimin e marrëveshtjes kolektive me të cilin parashihen rritjet e rrogave për të punësuarit në sektorine shëndetësisë. Marrëveshtjen e kanë nënshkruar Ministri i shëndetësisë Budimir Shegrt, kryetarja e sindikatit të punëtorëve të shëndetësisë dhe mbrojtjes shëndetësore Lilana Krivokapiq dhe kryetari i sindikatit shëndetësor të Malit të Zi Vlladimir Paviqeviq. Siç është kumtuar,me kontratën e re kolektive do të bëhet përmirësimi i statusit materjal i punëtorëve të shëndetësisë.

  • 1

    Radio