Rajoni/Bota Më shumë

Rrahman Rama, komandant

Prej tvteuta10:59, 19 Mars 2015

Gjenerali Rrahman Rama edhe zyrtarisht ka marrë komandën e Forcave të Sigurisë së Kosovës nga ish komandanti Kadri Kastrati gjatë një ceremonie të dorëzim – pranimit të organizuar në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë. Para se ish-komandanti i Forcave të Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati t’ia dorëzonte komandën pasardhësit të tij, Rrahman Rama, udhëheqësit e institucioneve më të larta të Kosovës në fjalimet e tyre potencuan se Forcat e Armatosura të Kosovës (FSK) i ka përmbushur kriteret dhe sot paraqet një forcë serioze që do të transformohet tutje.

 

  • 1

    Radio