Sociale Më shumë

Rikonstruktohet bulevardi(VIDEO)

Prej tvteuta11:32, 22 Janar 2015

Rikonstruktimi i bulevardit Nëna Terezë ku parashihet të përfshihet edhe ndërtimi i unazës para ndërtesës së komunës ku parashihet heqja e semaforëve do të kushtoj 150 deri 200 000 euro. Ende nuk dihet data se kur do të nisin këto punime por ekzistojnë dokumentet e planimetris , na ka deklaruar Avdullah Dervishi sekretari për veprimtari komunale dhe çështjeve mjedisore. Semaforët në Ulqin tash një kohë të gjatë janë në gjendje jo të mirë dhe se vendosja e semaforave të rinjë do të kushtonte 30 deri në 40 000 euro. Dervishi thekson se një cështje është e qartë dhe e sigurt ata nuk do te ndërrohen me që pritet rikonstruktimi i bulevardit.

https://www.youtube.com/watch?v=W2Vb7aawb4o

 

  • 1

    Radio