Sporti Më shumë

Rezultatet e ndeshjeve të NBA

Prej tvteuta19:55, 27 Tetor 2022

Të mërkurën në mbrëmje janë zhvilluar 10 takimet e radhës në NBA.

Aty janë regjistruar këto rezultate:

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic 103-92, Detroit Pistons vs Atlanta Hawks 113-118,

Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets 110-99, New York Knicks vs Charlotte Hornets 134-131,

Toronto Raptors vs Philadelphia 76ers 119-109, Chicago Bulls vs Indiana Pacers 124-109,

Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs 134-122, Utah Jazz vs Houston Rockets 109-101,

Portland Trail Blazers vs Miami Heat 98-119 dhe Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers 110-99.

 

  • 1

    Radio