Politikë Më shumë

REZULTATE TË DUKSHME

Prej tvteuta11:23, 26 Maj 2015

Ministria mbi  të drejtat e njeriut  dhe të pakicave  në vitin e kaluar ka shënuar rezultate konkrete  në sferën e barazisë gjinore ka deklaruar përfaqësuesja e kësaj ministrie, Bilana Pejoviq  duke shtuar se janë realizuar 70 për qind të aktiviteteve të parapara . Këshilli parlamentar  për barazinë gjinore ka shqyrtuar  raportin për  realizimin e planit të aktiviteteve  për vendosjen e barazisë gjinore në Mal të Zi për vitin e kaluar  me programin e zbatimit  për vitin 2015-2016. Sipas fjalëve të saj disa masa  nga plani dhe programi i realizimit janë të parapara edhe me planin aksionar  për kapitujt  negociator 19 dhe 23 .

  • 1

    Radio