Ekonomi Më shumë

RESURSET NATYRORE

Prej tvteuta11:10, 13 Qershor 2015

Mali i Zi dhe rajoni janë tejet të pasura me resurse të cilat duhet në afatin sa më të shkurtër të shfrytëzohen dhe të valorizohen, ka rekomanduar ministri i financave Radoje Zhugiq.  Sipas fjalëve të tij shtyrja e mëtejme do të thotë edhe shtyrje e mëkmbëjes  ndërsa Mali i Zi duhet të vendos të gjitha resurset e veta në funksion në mënyrë që të përmirësojë parametrat fiskale. Këtë  Zhugiq e deklaroi në samitin e ministrave të financve dhe guvernatorëve në Beçiq.

  • 1

    Radio