Sociale Më shumë

Resulbegoviq: Ulqini mund të ketë të ardhura më të larta nga turizmi

Prej tvteuta23:07, 29 Maj 2016

Sipas pronarit i kompanisë Real Estate Gani Resulbegoviq, Ulqini mund dhe duhet të ketë të ardhura më të larta nga turizmi, dhe se kjo mund të arrihet me zgjerimin dhe përmirsimin e ofertës aktuale, duke u bazuar në vecoritë unike të qytetit, origjinalitetin dhe ofertat karakteristike për Ulqinin. Resulbegoviq tha se sezoni i ardhshëm pritet me optimizën , falë edhe promovimit në rajon dhe më gjërë nga organizata turistike kombëtare dhe ajo lokale. Gjithashtu element i rëndësishëm është edhe ruajtja e cmimeve aktuale, në mënyrë që të mos ketë efekte negative nga ngritja e cmimeve, dhe të punohet më tepër në krijimin e kuishteve që mysafirtë të pushojnë dhe jo të kenë probleme me pastërtinë dhe zhurmën, tha Resulbegoviq.

  • 1

    Radio