Aktuale Më shumë

Resulbegoviq: Filimi i sezonit i mirë, zhurma vazhdon të jetë problem

Prej tvteuta10:16, 7 Korrik 2016

Pronari i kompanisë “Real Estate” Gani Resulbegoviq, i cili është edhe qiramarrës i një pjese të Plazhit të Vogël, është i mendimit se fillimi i sezonit në Ulqin është mjaft i mirë, por se problemi i zhurmës që vjen nga lokalet akoma vazhdon.

Resulbegoviq tha se rritje e numrit të turistëve është regjistruar jo vetëm në apartamente por edhe në Plazh të Vogël. Fillimi  sezonit sipas tij do të kishte qenë edhe më i mirë, por muaji i Ramazanit , moti jo i favorshëm dhe Kampionati Europian, kanë ndikur deri diku në vonesën e tij.

Sa i përket zhurmës , Resulbegoviq tha se matjet e vitit të klaur kanë treguar se niveli i saj është dy herë e gjysëm më i madh se i lejuari, dhe se kjo nu duhet të vazhdojë edhe këtë vit nëse dëshirohet një sezon i sukseshëm.

  • 1

    Radio