Aktuale Më shumë

Rekord turistësh për festat e fundvitit

Prej tvteuta11:25, 4 Janar 2016

Mali i Zi tashmë është pozicionuar si një ndër destionacionet kryesor turistik në rajon, çka e dëshmon edhe një numër rekord turistësh për festat e fundvitit, thuhet nga Ministria e turizmit.  Sipas kësaj ministrie, Mali i Zi gradualisht është duke valorizuar përparsinë e saj më të madhe, turizmin veror dhe atë dimëror.

Edhe pse këtë vit deri tani ka pasur mungesë të rreshjeve të dëborës, në veri pritet një sezon solid turistik,  pasi shumica e kapaciteteve hotelerike regjistrojnë vizitorë të shumtë për shkak të çmimeve të ulta në krahasim me konkurencën.

  • 1

    Radio