Sociale Më shumë

REKOMANDIMI I MINISTRISË SË PUNËS

Prej tvteuta10:37, 22 Korrik 2015

Temperaturat tropikale në mënyrë drastike kanë vështirësuar kushtet e punës nën qiellin e hapur edhe mbi këto baza Ministria e punës dhe e mirëqenies sociale ka publikuar rekomandimet lidhur me punën në ato kushte.Në këto rekomandime, ndër të tjera, thuhet se ministria e këtij resori u rekomandon të punësuarve që të mos punojnë në periudhën prej orës 11 e deri në 16 nëse procesi I punës këtë e lejon.Në këtë ndërlidhje, kjo ministry thekson se nëse nuk ekziston kjo mundësi,punëdhënësit janë të detyruar që të ndërmarrin të gjitha masa mbrojtëse të punës dhe shëndetësisë.

  • 1

    Radio