Sociale Më shumë

Regjistrimi në shkollat e mesme ka filluar sot

Prej tvteuta12:04, 29 Qershor 2020

Regjistrimi në shkollat ​​e mesme ka filluar sot, kurse nesër do të fillojë në fakultete, dhe sipas fjalëve të drejtoreshës së përgjithshme të Drejtorisë së Arsimit të Lartë, Mubera Kurpejoviq, këtë vit nuk do të ketë pritje në rreshta, sepse gjithçka do të bëhet në mënyrë elektronike. Kurpejoviq, tha se ekskurzione këtë vit nuk do të ketë. Kurpejoviq beson se procedura e regjistrimit është e thjeshtë dhe se nxënësit dhe studentët nuk do ta kenë problem. Ai kujton se aplikimet për regjistrimin e studentëve në vit të parë në Universitetin e Malit të Zi do të zgjasin deri më 2 korrik.

  • 1

    Radio