Aktuale Më shumë

“Regjistrimi do të nisë më 30 nëntor”

Prej tvteuta14:23, 26 Nëntor 2023

Gjithçka është gati për regjistrim dhe do të fillojë më 30 nëntor, tha kryetari i Kuvendit Andrija Mandiq.

Në kolegjium, siç ka paralajmëruar si i ftuar në TV Prva, do të hapë temën për formimin e komisionit të posaçëm të përkohshëm parlamentar që do të merrej me çështjen e regjistrimit.

Ai e vlerësoi si shumë cilësor propozimin e opozitës për zhvillimin e softuerit.

Mandiq nuk sheh asnjë arsye, përveç, siç tha, pengesa, që regjistrimi të mos fillojë të enjten.

  • 1

    Radio