Sociale Më shumë

Realizimi i buxhetit 44%

Prej tvteuta10:30, 25 Gusht 2015

Buxheti i Komunës së Ulqinit gjer më tani është realizuar në masën prej 44% nga ai i planifikuar, deklaroi sekretari për buxhet dhe financa Valdet Axhemoviq.
Nga taksa e banimit gjer më tani në arkën e komunës së Ulqinit kanë rënë 230 mijë euro, ndërkaq parashikohet që deri në fund të vitit të mblidhen 300 mijë euro. Vitin e kaluar nga kjo taksë Komuna e Ulqinit ka përfituar 225 mijë euro.
925 mijë euro nga tatimi në patundshmëri, 10 mijë euro më shumë se vitin e kaluar,ndërkohë që planifikohen të velen 1.5 milion euro.
Situata financiare në komunën e Ulqinit sipas fjalëve të sekretarit Axhemoviq vazhdon të jetë e rënduar edhe aspak e lakmueshme.

  • 1

    Radio