Rajoni/Bota Më shumë

Ratifikohet MSA: Opozita braktisi seancën

Prej tvteuta16:25, 3 Nëntor 2015

Me 86 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, por pa praninë e opozitës, Kuvendi i Kosovës ratifikoi Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit.

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ministri i Integrimit Europian, Bekim Çollaku u zotuan se Qeveria do të punojë me përkushtim në zbatimin e MSA-së.

“Mendoj se kjo e sotmja është një ditë shumë e madhe për ne, sepse kemi të bëjmë me një dokument tepër të rëndësishëm për Kosovën. MSA është një kontratë shumë e rëndësishme për ne. Ne duhet të punojmë me të gjithë qytetarët tanë dhe institucionet tona, por edhe me ekonominë dhe shoqërinë civile, sepse të gjithë së bashku kemi vendin tonë në realizimin e saj. Fryma e marrëveshjes është frymë e qytetarëve të Republikës së Kosovës”, tha Isa Mustafa, kryeministër i Kosovës.

  • 1

    Radio