Aktuale Më shumë

“Raporti i KE-së konfirmoi se jemi në rrugën e gabuar”

Prej tvteuta11:50, 12 Tetor 2022

Kryetari  i Socialdemokratëve, Damir Shehoviq, njoftoi se draft-raporti i Komisionit Evropian, kushtuar Malit të Zi, konfirmoi se jemi në rrugën e gabuar.
“Çdo premtim i Qeverisë së Abazoviqit, ishte qartësisht i pasaktë. Tani, më në fund, është e qartë për të gjithë se në vend të evropianëve, ajo kishte prioritete të jashtme, anti – evropiane.
Pas një raporti të tillë ‘bardh e zi’, të Komisionit Evropian, çdo përpjekje e Qeverisë, në largim për të bindur qytetarët të veprojnë në mënyrë pro-evropiane, mund të cilësohet si një propagandë e lirë, e cila synon të na distancojë nga e vetmja zgjidhje praktike e kësaj agonie sociale dhe politike: dalja në zgjedhje”, ka shkruar Shehoviq.

  • 1

    Radio