Politikë Më shumë

RAPORTI I ARRITJES DO TE JEPET NE TETORE

Prej tvteuta16:35, 9 Korrik 2015

Anëtarët e Këshillit për integrime evropinane pranë Kuvendit të Malit të Zi kane mbajtur takimin me Kristijan Danijelson, drejtorin e përgjithshëm të Drejtorisë së përgjithshme mbi politikën e fqinjësis evropiane dhe negociatave mbi zgjërimin në Komisionin evropian. Gajtë takimit ishin prezent edhe Dirk Lange, shef i misionit per Mal të Zi prane drejtorisë së Komisionit Evropian, Mitja Drobniç shef i Delegacionit të Unionit evropian si dhe Alberto Kamarata, shef i Sektorit për politiku, integrime evropiane dhe tregëti në Delegacionin e UE.
Gjatë takimit është theksuar shkalla e arritjes së progresit të Malit të Zi në procesin e implementimit të reformave, sidomos kur është në pyetje vullneti politik në luftë kundër korrupcionit dhe kriminalitetit të organizuar si dhe rezultatet e punës së organeve gjyqësore dhe prokurorisë.

  • 1

    Radio