Aktuale Më shumë

Radoviq: Gjendja është e rëndë dhe duhet shumë punë

Prej tvteuta16:27, 21 Prill 2016

Pas më shumë se një muaj, qeveria e re Ulqinit po përballet me probleme të vjetra dhe për këtë arsye duhet të përshtatet me situatën. Nënkryetari i Komunës Vaso Radoviq për herë të parë për TV Teuta dha intervistë nga ky funksion.

Oferta turistike e qytetit dhe e vendit tonë u prezantua në panairin e turizmit në Maqedoni, nga ku vijnë nga një numër i madh i vizitorëve gjatë gjithë vitit. Radoviq ka thënë se edhe pse nuk bëhet fjalë për një panair ët madh, tregu i Maqedonisë është e një rëndësie të veçantë për turizmin tonë.

Si një nga problemet më të mëdha tëqytetit, Radoviq shprehu shqetësim në lidhje me sektorin ekonomik, i cili është në nivel të ulët.

Ulqini është jashtëzakonisht i favorshëm për zhvillim të sektorit ekonomik, dhe për këtë arsye  nënkryetari i komunës tërhoqi vëmendjen për problemet që kryesisht do të fokusohet ekzekutivi në periudhën e ardhshme.

  • 1

    Radio