Politikë Më shumë

Qytetarët presin alternativë më të mirë

Prej tvteuta19:20, 21 Shtator 2016

Një nga udhëheqësit e koalicionit më të madh “Çelësi”, Zharko Rakçeviç, ka thënë se Mali i Zi nuk mund të jetë një shembull i zgjedhjeve të lira. Ai beson se qytetarët presin alternativë të dekadave të gjatë të qeverisë DPS. Rakçeviq tha se ministri i punëve të mbrendshëm nga opozita, Goran Daniloviq, do të dijë të vlerësojë nëse kartat e identitetit janë përkatëse për të votuar në zgjedhjet e 16 tetorit.

Ai është i bindur se koalicioni i madh “Çelësi”, i përbërë  nga Demos, SNP dhe Ura, me programin e tyre kanë ofertën më të mirë për rimëkëmbjen e Malit të Zi.

  • 1

    Radio