Aktuale Më shumë

QTD: Parregullsi në Komisionin Zgjedhor të Ulqinit

Prej tvteuta15:23, 20 Shtator 2016

Në mbledhjen e parë të Koordinatorëve Komunal të Qendrës për Tranzicion Demokratik (CDT) dhe përfaqësuesve të Komisionit Zgjedhor, u diskutuan parregullsitë e përbërjes së Komisionit Komunal Zgjedhor në Ulqin.

Sipas raportit, nga 23 komunat malazeze në disa komisione komunale janë gjetur parregullsi. Anomalia më e madhe ka të bëjë me përbërjen e komisionit zgjedhor komunal në Ulqin, i cili pas ndryshimit të qeverisë nga opozita në vend të dy ka vetëm një përfaqësues i opozitës parlamentare.  Nga numri i përgjithshëm i anëtarëve dhe zevendësve në komisionet zgjedhore komunale, partitë nacionale shqiptare përbëjnë 7%. të tyre.

  • 1

    Radio