Sociale Më shumë

Qeveria: Tre ditë pushim me rastin e festës së Bajramit

Prej tvteuta16:15, 10 Shtator 2016

Nga Ministria e Punës dhe çështjeve sociale kanë njoftuar se në bazë të ligjit për kremtimin e festave fetare, me rastin e festë së Kurban Bajramit, besimtarët e konfesionit islam kanë tre ditë pushim, gjegjësisht të hënën, të martën dhe të merkurën

“Organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet tjerë të cilët kryejnë veprimtarinë me interes publik janë të detyruar që në ditët e festës të sigurojnë kryerjen e punëve me ndërprerjen e të cilëve mund të ketë pasoja të dëmshme për qytetarët dhe shtetin”, thuhet nga kjo ministri.

  • 1

    Radio