Ekonomi Më shumë

Qeveria po përgatit paketën e tretë të masave për të ndihmuar ekonominë

Prej tvteuta11:36, 8 Qershor 2020

Në mbledhjen e mbrëmshme konsultative të Qeverisë së Malit të Zi është diskutuar për përgatitjen e paketës së tretë për të ndihmuar ekonominë  e vendit. Masat e reja do të kenë synim krjimin e kushteve për ruajtjen e investimeve aktuale si dhe mundësitë për investime të reja, thuhet në njoftimin e Qeverisë në rrjetet sociale. Qëllim tjetër do të jetë edhe konsolidimi i ekonomisë së vendit pas implementimit të dy paketave të para.

  • 1

    Radio