Aktuale Më shumë

Qeveria e Shqipërisë heq tatimet për bizneset e vogla

Prej tvteuta10:06, 18 Nëntor 2015

Qeveria Rama solli dje vendimin që bizneset e vogla, xhiroja vjetore e të cilëve nuk i kalon 36.400 euro, të lirohen nga pagesa i tatimeve.

Poashtu edhe bizneset e tjera që kanë xhiro deri në 60.000 euro, do të paguajnë 5% në formë tatimesh, nga 7.5% që ishte deri tani. Me këto masa lehtësuese qeveria po mundohet të krijojë kushte më të mira për zhvillimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të nxisë investimet në këtë sektor.

  • 1

    Radio