Aktuale Më shumë

Qeveria e Kosovës shtyn dërgimin e demarkacionit në Kuvend

Prej tvteuta16:30, 15 Korrik 2016

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka deklaruar se edhe pse sot ka qenë e paraparë të futet në rend dite ligji për caktimin e vijës kufitare me Malin e Zi, po japin edhe pak kohë me qëllim që të diskutohet me deputetët dhe qytetarët.

Sipas Mustafës, në këto diskutime po jepet mundësia që të vërtetohen të dhënat e opozitës që Kosova po humbë tokë në mënyrë që të mos manipulohet me ndjenja të qytetarëve. Ai sërish ka përsëritur se Kosova nuk është duke humbur territor.

  • 1

    Radio