Politikë Më shumë

Qendra tranzite e Tabanocit e stërmbushur me refugjatë

Prej tvteuta11:44, 18 Mars 2016

Ministrja për punë dhe politikë sociale, Frosina Remenski, ka vizituar qendrën tranzite të Tabanocit, për të shikuar nga afër gjendjen e refugjatëve ne Maqedoni.Për momëntin në Tabanoc gjenden mbi 1400 refugjatë që është mbi kapacitetin që mund të nxë kampi. Një pjesë e tyre janë të vendosur brenda në kamp, e një pjesë janë të vendosur përgjatë vijës kufitare, ndërkaq të gjitha subjektet që bëjnë një punë humane vullnetare, janë duke u kujdesur për furnizim me ushqim dhe nevoja tejra, për t’u ofruar sado pak kushte dhe mundësi për higjienë personale, si edhe ndihmë mjekësore.

  • 1

    Radio