Aktuale Më shumë

Promovohet libri “Rrënjët” i dr. Gani Karamanagës

Prej tvteuta09:50, 17 Gusht 2016

Libri i shtatë i dr. Gani Karamanagës, “Rrënjët” u promovua në muzeun e Kalasë. Në këtë libër në mënyrë kronologjike përshkruhet historia e familjes Karamanaga, sipas të cilës prejardhja e saj është nga Shkodra.

Gjithashtu në këtë libër flitet edhe për detarinë ulqinake ku morën pjesë edhe pjestarët e kësaj familjeje. Në panelin e promovimit të këtij libër ishin të pranishëm Ali Llunji, Hajro Ulqinaku, dr. Nail Draga, Zylfije Duraku , Zuvdija Hoxhiq, deputeti Genci Nimanbegu, si dhe drejtori i fondit për pakica Safet Kurtagiq.

  • 1

    Radio