Aktuale Më shumë

Programi i manifestimit “Festa e Gështenjave” (Foto)

Prej tvteuta18:40, 8 Nëntor 2022

Tradicionalisht në Ostors të Krajës organizohet manifestimi i cili në qendër ka gështenjën. Rëndësia, vlera dhe tradita e gështenjës pasqyrohen më së miri me qellim që kjo traditë të vazhdojë dhe të ruhet brez pas brezi.

Akiviteti i pasur kulturor dhe ofrimi i mundësisë së bujsëve për të prezantuar produketet e veta gërshëtohen më së miri dhe presin vizitën e një numri të lartë të qytetarëve jo vetëm nga vendi por edhe nga rajoni.

 

  • 1

    Radio