Aktuale Më shumë

Privatizohet 30% e Portit të Tivarit

Prej tvteuta09:59, 20 Tetor 2016

Këshilli për privatizim ka hapur dje tenderin për privatizimin e 30% të aksioneve të Portit të Tivarit . Ofertuesit më të mirë di ti mundësohet menaxhimi i portit për një periudhë njëvjeçare , si dhe mundësia që nëpërmes rivlerësimit të kapitalit të arrijë deri tek shumica e aksioneve të kompanisë, kurse obligim i tij do të ishte propozimi dhe realizimi i programit të investimeve.

Mediat e Malit të Zi shkruajnë se interesim më serioz deri tani ka paraqitur pronari i kompanisë Uniprom Veselin Pajoviq, komania e të cilit menaxhon edhe Kombinatin e Aluminit.

  • 1

    Radio