Sociale Më shumë

Pritet sanimi

Prej tvteuta11:07, 2 Shkurt 2015

Sanimi i dëmëve si pasoj e motit të lig që ka përfshirë fundjavën e kaluar në teritorin e komunës së Ulqinit nuk kanë filluar ende ndonëse i pari i komunës Fatmir Gjeka citohet të ketë thënë se evitimi i pasojave do të nisë brenda një afati të shkurtër. Sipas të dhënave të deritashme më së shumti ka pësuar molja në ranë, ku vërehen muret e rrënuara. Në pyllin e pishnajave vazhdojnë të jenë degët e thyera të drunjëve në rrugë. Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit në afat rekord ka pastruar rrugën e cila ka qenë e bllokuar në këtë lokacion dhe lokacione të tjera për trafik.

  • 1

    Radio