Sociale Më shumë

Prishje në tubacionin përçues: Ulqini pa ujë

Prej tvteuta15:12, 4 Tetor 2016

Nga ndërmarrja komunale “Ujësjellës Kanalizime “njoftohet se për shkak të prishjes në tubacionin përçues në Fushë të Ulqinit dhe në Pistull tek “Cerovo “,Ulqini nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm.

Pritet që në orët e pasditës të evitohen prishjet dhe të normalizohet furnizimi me ujë,- deklaroi për televizionin Teuta drejtori i NKP Fehim  Avdiu

Njëherit ai njoftoi se uji nuk mund të përdoret për  pije në  12 orët e ardhshme pa u vluar.

  • 1

    Radio