Aktuale Më shumë

Prioritet bashkëpunimi ekonomik dhe perspektiva evropiane e Malit të Zi

Prej tvteuta18:46, 12 Shtator 2022

Bashkëpunimi ekonomik dhe perspektiva evropiane e Malit të Zi janë prioritete në punën e Qeverisë, tha ministri i Administratës Publike Marash Dukaj.

Dukaj ka folur sot në Tel Aviv me ministrin e Zhvillimit Rajonal të Qeverisë së Shtetit të Izraelit, Ysavi Freya.

Gjatë bisedës u theksuan marrëdhëniet miqësore dhe rëndësia e forcimit të lidhjeve ekonomike mes dy vendeve. Ministri Dukaj theksoi se në periudhën e ardhshme do të bëhen përpjekje për përmirësimin e marrëdhënieve me shtetin e Izraelit përmes projekteve dhe lidhjeve të mëtejshme ekonomike në fusha të ndryshme dhe se bashkëpunimi ekonomik dhe perspektiva evropiane e Malit të Zi janë prioritete në punën e Qeverisë.

  • 1

    Radio