Kulturë Më shumë

PREZANTIMI NË SHKODËR

Prej tvteuta10:40, 7 Maj 2015

Pas  prezantimit të shkrimtarëve dhe publicistëve anëtarë të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club, edhe libraria “Arti” nga Ulqini paralajmëron se më datën 9 maj , në lokalet e Bibliotekës “Marin Barleti” në Shkodër, do të prezantojë 5 botimet e veta dhe 4 tituj nga Bashkimi i krijuesve shqiptarë në Malin e Zi.

Përfaqësuesit e libraries “Art” thonë se takimi bëhet me buxhetin familjar.

  • 1

    Radio