Sociale Më shumë

Prej sot vizita pa kufizime ne spital

Prej tvteuta21:41, 13 Maj 2016

Nga dita e sotme pushon të jetë në fuqi vendimi për kufizim të vizitave pacientëve të hospitalizuar në Qendrën Klinike të Malit të Zi

Nga Qendra  Klinike e Malit të Zi kanë kumtuar se vendimi që është miratuar në fund të shkurtit pushonë të vlejë  në përputhje me rekomandimet e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi duke u bazuar në situatën aktuale epidemiologjike.

Vizitat për  pacientët e hospitalizuar në Qendra  Klinike e Malit të Zi që nga fundi I shkurtit ishin të  kufizuar për shkak të rritjes së numrit të pacientëve me grip dhe  sëmundjeve akute   respiratore.

  • 1

    Radio