Aktuale Më shumë

Policia Komunale: paralajmërim për heqjen e reklamave dhe bilbordave

Prej tvteuta11:09, 1 Prill 2024

Policia komunale ka bërë të ditur se nga sot do të fillojnë me paralajmërimin e qytetarëve për largimin e të gjitha reklamave dhe bilbordave  të cilat janë të vendosur pa leje dhe kriter në të gjithë teritorin e komunës së Ulqinit.

Kryeshefi i Policisë komunale, Amir Mehemti tha se pas këtij paraëajmërimi javëne ardhëshme do të vazhdohet me egzektuimin e tyre.

Policia Komunale do të vazhdojë me akcionet e filluara dhe kërkonë që qytetarët të mos bëjnë shkelje të ligjit.

  • 1

    Radio