Aktuale Më shumë

Policia Komunale: Në Ranë qarkullim me orar për tre ditë

Prej tvteuta11:32, 31 Dhjetor 2015

Policia Komunale e komunës së Ulqinit njofton qytetarët dhe mysafirët se do të ndalohet përkohësisht qarkullimi i autoveturave në një pjesë të rrugës “Ali Hafiz Ulqinaku”, duke filluar prej kafe bar “Posejdon”  gjatë rrugës “Marinarët e Ulqinit” deri tek rruga “Mujo Ulqinaku” tek kryqëzimi i hyrjes në parkingun e ish hotelit Jadran,  dhe ate në ditët  31.12.2015, 01.01.2016 dhe 02.01.2016 në orarin prej 19:00 deri në 05:00 ditës në vijim.

  • 1

    Radio