Sociale Më shumë

Policia arreston personin që dogji flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë

Prej tvteuta10:22, 23 Prill 2016

Policia ka ngritur padi penale ndaj V.I 23 vjeç nga Podgorica, pasi dyshohet se me datën 14 prill ka djegur flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë përpara qendrës afariste Capital Plaza.

Nga policia është njoftuar se për aktin e kryer janë siguruar prova të mjaftueshme materiale që vërtetojnë fajësinë e të dyshuarit. Njëra nga këto prova është edhe inçizimi i kryer nga kamerat e sigurisë.

  • 1

    Radio