Aktuale Më shumë

Po përfundohen punimet e tamponimit të rrugës “Bishti Nelt”

Prej tvteuta13:48, 4 Prill 2024

Me sukses po përfundohen punimet e tamponimit të rrugës “Bishti Nelt”, projekt me vlerë afërsisht rreth 75,000.00 euro. Me përfundimin e këtyre punimeve gjithsej do të jenë mbi 3 km rrugë qe do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe ullishtarëve.
Po ashtu rrugë do të lehtësojë dukshëm qasjen e pronareve të ullishtave në këtë zonë, si dhe do te jetë një shetitore atraktive për qytetar dhe turistë. Ne vazhdojmë me punime të tilla gjithmonë në interes të qytetarëve.
Këtë vit Dita e Ulqinit u shënua me të vërtetë me një seri projektesh dhe manifestimesh ndër to edhe tamponimi i kësaj rruge që do të revitalizojë një ndër pjesët më atraktive në të gjithë bregdetin tonë.

  • 1

    Radio