Sociale Më shumë

Piperoviq: Prokuroria duhet të shkojë deri në fund

Prej tvteuta09:56, 21 Nëntor 2016

Avokati i njohur nga Ulqini Zoran Piperoviq, ka shprehur mendimin se Prokuroria duhet të shkojë deri në fund të hetimit pët terrorizëm, pa marrë parasysh se deri te cilët emra mund të çojë ajo.

I vetmi rast kur lejohet mos vazhdimi i hetimeve është mungesa e provave,  dhe se prokurorët e kanë për detyrë të zbardhin ngjarjen. Një sjellje ndryshe e tyre do të përçonte mesazhin se jetojmë në një shoqëri e cila nuk ka shpëtim, tha në mes tjerash Piperoviq.

  • 1

    Radio