Sociale Më shumë

Pikëkalimi Sukubinë-Muriqan: Defekti bllokon kalimin

Prej tvteuta10:05, 21 Nëntor 2015

Një defekt kompjuterik në sistemin e anës malazeze, ka bllokuar për disa orë kalimin kufitar Sukubinë-Muriqan.

Mësohet se policia kufitare e anës shqiptare nuk ishte me kohë e njoftuar për problemin, dhe nuk ishte e përgaditur për sqarimin e udhëtarëve, që po presnin kalimin.

Për situatën është mësuar kryesisht nga mediat shqiptare, pasi ana malazeze akoma nuk ka njoftuar për problemin e ndodhur..

  • 1

    Radio