Aktuale Më shumë

Përurohet libri “Varrezat në Anë të Malit” i autorit Ali Bardhi

Prej tvteuta16:26, 5 Nëntor 2016

Shoqata e artistëve dhe intelektualëve Art Club nën kujdesin e e Fondit për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave ,mbrëmë organizoi përurimin e librit “Varrezat në Anë të Malit” të autorit Ali Bardhi.

Të pranishëm në këtë përurim kanë qenë një numër i madh personalitetesh nga kultura,politika dhe media.Rreth rëndësisë së këtij botimi kanë folur  panelistët,Safet Kuta duke e vlersuar me notë të lartë këtë libër të Ali Bardhit.

  • 1

    Radio