Aktuale Më shumë

Përsëri aksident në Shtoj

Prej tvteuta11:03, 3 Nëntor 2015

Mbrëmë në Shtoj ka ndodhur përsëri një aksident me bagëtitë që lëvizin në mënyrë të pakontrollueshme, por kësaj radhe fatmirsisht pa pasoja të rënda.

Nga Policia Komunale për TV Teuta e konfirmuan incidentin dhe thanë se në vendngjarje kanë nisur edhe inspektorët të cilët kanë kryer procedurat e nevojshme.

Këto aksidente po bëhen të përditëshme, falë papërgjegjsisë së pronarëve të bagëtive, por edhe të drejtuesve të automjeteve të cilët nuk respektojnë shpejtësinë e lejuar.

Nga Policia Komunale njoftojnë se në të ardhmen do të merren masa drastike ndaj pronarëve të bagëtive nëse vazhdohet me papërgjejgësi të tilla.

  • 1

    Radio