Sociale Më shumë

Përleshje në qendrat e votimit në Rozhajë

Prej tvteuta17:56, 16 Tetor 2016

Në gjashtë vendvotime në Rozhajë ka ardhur deri tek përleshjet masive ,që  paraqet shkeljen më të madhe të procedurave zgjedhore në ditën e zgjedhjeve, njohftojnë  nga Qendra për Monitorim dhe hulumtim  (CEMI).

Siç kanë thënë nga kjo OJQ ,votimi në këto vendvotime janë ndërpre ,por vazhduan  pas ndërhyrjes së dhjetëra policëve.

Nga CEMI në një konferencë të jashtëzakonshme për media,  u tha e policia ndaloi disa njerëz.

Nga kjo OJQ është bërë thirrje të gjithë përfaqësuesëve të e partive politike që të përmbahen nga dhuna,  ndërsa Prokuroria  e Shtetit , në bashkëpunim me policinë  të marrë masa të menjëhershme kundër autorëve të krimeve.

“Të gjithë ata që kanë kryer krime duhet të përgjigjen për të. Duhet  të hetohen motivet dhe organizimet e këtyre ngjarjeve”, kanë deklaruar nga  Cemi.

  • 1

    Radio