Politikë Më shumë

PËRKRAHIN MALIN E ZI

Prej tvteuta18:38, 27 Qershor 2015

Në tribunën e hapur “Mali I Zi  dhe integrimi në NATO” që u mbajt në Ulqin,përfaqësuesit diplomatikë të Hungarisë dhe Shqipërisë në Podgoricë Kristian Posha dhe Ernal Filo kanë thënë se shtetet e tyre në mënyrë të fuqishme përkrahin anëtarësimin e Malit të Zi në NATO dhe presin që kjo gjë të ndodh në dhjetor të këtij viti.

Ambasadori I Shqipërisë në Mal të Zi,Ernal Filo theksoi se mbas hyrjes së Shqipërisë në NATO, në vitin 2009, investimet e huaja janë rritur tri herë, ndërsa edhe numri i turistëve është më i madh.

  • 1

    Radio