Sociale Më shumë

Periudha e shkollimit nëntëvjeçar më e veçanta

Prej tvteuta11:32, 13 Qershor 2020

Periudha e fundit e shkollimit është pjesa më e bukur për të gjithë gjysëmmaturantët dhe maturantët, për këtë gjeneratë nuk përfundoj siç e kanë menduar, por që janë përshtatur edhe ato situatës së krijuar. Shkolla fillore “Marko Nuculloviq” në Shtoj ka vetëm tre gjysëmmaturantë edhe atogjatë shkollimit të vet kanë korrurr sukses. Anabella Rudoviq dhe Robert Kerhanaj ishin të ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” dhe folën për eksperiencën e vet dhe planet për të ardhmen. Më tepër nga kjo periudhë i ka munguar shoqëria dhe takimet e shpeshta me to.

  • 1

    Radio