Aktuale Më shumë

Përfundoi mbledhja konstituive e Kuvendit të Malit te Zi

Prej tvteuta13:49, 7 Nëntor 2016

Mbledhja e parë e Kuvendit të ri të Malit të Zi ka përfunduar duke zgjatur më pak se një orë.Në këte mbledhje u dorezua raporti i komisionit zgjedhor nga kryetari i komisionit Budimir Sharanoviq.

Kjo mbledhje u mbajt në Cetinë dhe u  udhëheq nga deputetja Marija Qatoviq, si më e moshuara ne kete perberje, deri në zgjedhjen e kryetarit.Partitë opozitare të cilat nuk i pranojnë rezultatet e zgjedhjeve, nuk kanë qënë të pranishme.

Te drejte vote ne Mal te Zi kane pasur 528,817 votues, prej te cileve 388,220 kane dale ne votime, 140,597 fletevotime ishin te pashfrytezuara, kurse 5,513 ishin te  pavlefshme.

  • 1

    Radio