Aktuale Më shumë

Pereziq nga SHBA: Kriza me Covid 19 ka goditur më së shumti sektorin turistik

Prej tvteuta09:20, 4 Qershor 2020

Koronavirusi ka ndikuar në shumë sfera, por në atë ekonomike shumë më tepër, pasojat e të cilit veç janë duke u vërejtur. Ekonominë e SHBA-së e ka prekur ndjeshëm, deklaron zv.presidenti i hotelit “The Kimberly” Mujo Pereziq. Shumë punëtorë janë pushuar nga puna dhe një përqindje e madhe e të tjerëve janë skeptik se do ta ruajn vendin e vet të punës. Puntorët të cilët kanë humbur vendin e punës janë më së shumti të sektorit turistik, thekson Pereziq.

Turizmi është dëshmuar si një burim i rëndësishëm i të ardhurave dhe krijimit të vendeve të punës në shumë ekonomi.

  • 1

    Radio