Sociale Më shumë

PËR SHKAK TË AVARISË REDUKTOHET RRYMA NË BREGDET

Prej tvteuta11:33, 8 Gusht 2015

Elektroekonomia e Malit të Zi dhe Sistemi I shpërndarjes së Malit të Zi në komunikatën e përbashkët kanë theksuar se rryma elektrike në orët e pasditës ,për shkak të avarisë në largpërçues pjesërisht pa furnizim mbeten Ulqini,Tivari,Herceg Novi,Kotorri,Tivati.Siç thuhet ,sipas urdhërit të dy subjekteve të larpërmendura si rezultat I avarisë në largpërçuesin 110 KV “Herceg Novi- trebinjë”,ishte e detyruar nga ora 15 deri në orën 16,30 minuta pjesërisht të reduktojë furnizimin me energji elektrike të disa zonave në bregdetin e Malit të Zi.

Po shënojmë se ndërprerjet e furnizimit me rrymë elektrike në Ulqin, dëmtojnë jashtë mase familjet që merren me turizëm, por edhe vetë mysafirët.Kjo gjendje jo e mire po shfrytëzohet nëpër media edhe rrjete sociale si propaganda antiulqin.

  • 1

    Radio