Aktuale Më shumë

Pas disa muajve punëtorët e Komunës marrin rroga, rregullohen edhe semaforët

Prej tvteuta15:49, 24 Mars 2016

Pas disa muajve të punësuarit në Komunë dhe ndërmarrjet publike kanë marrë një nga rrogat e prapambetura. Siç mëson televizioni Teuta puntorët e ndërmarrjeve publike kanë marrë nga një rrogë kurse ato në Komunë pjesën tjetër të muajit gusht.

Shlyerja e borxheve ndaj mirëmbajtësve të semaforëve ka bërë që nga sot ato përsëri të vendosen në funksion, pasi kishin më se dy muaj që nuk punonin. Shlyerja e borxheve ndaj punëtorëve dhe furnizuesve është theksuar si njëri nga  prioritetet e pushtetit të ri në Komunën e Ulqinit.

  • 1

    Radio