Aktuale Më shumë

“Pas çdo kapjeje të madhe të cigareve, në gjykatë ka panik”

Prej tvteuta12:20, 8 Shtator 2022

Sa herë që ka konfiskim të madh të cigareve ilegale, ka panik edhe më të madh në gjykatë, tha kryeministri në mandatin teknik Dritan Abazoviq.

Ai këtë e ka shkruar në Twitter pasi zëvendëskryeministri në mandat teknik dhe ministri i Mbrojtjes Rashko Konjeviq ka publikuar një fotografi të Abazoviqit dhe Zdravko Kosanoviqit nga Nikshiqi dhe ka deklaruar se është “pronar i cigareve të “djeshme” nga Zona e Lirë e Portit të Tivarit”.

“Prandaj e kuptoj dorëheqjen e Konjeviqit, të cilit i mbetet vetëm të përpiqet të më bëjë vetë”, shtoi Abazoviq.

Kryeministri i kërkoi falje Konjeviqit që, siç tha ai, dje kanë rënë tre milionë cigare kontrabandë.

“Dora e drejtësisë nuk kursen askënd dhe është e barabartë për të gjithë, dora e drejtësisë nuk kursen askënd dhe është e barabartë për të gjithë.

Shyqyr qe Rashko e di se cigaret e kujt janë, ndoshta prandaj ka heshtur gjatë gjithë kësaj kohe. Mjaft i zgjuar. Sapo ka filluar, por lugu tashmë është tharë. P.S. Rashko, publiko foto me kolegët tuaj të cilët i mbroni politikisht. Do të jetë interesante të shohim kë keni mbrojtur politikisht, nga Brajoviqi te Veloviqi dhe Marashi”, ka shkruar Abazoviq në Twitter.

  • 1

    Radio