Aktuale Më shumë

Partia Socialdemokrate e Ulqinit zgjedh kryesinë e re

Prej tvteuta11:15, 31 Dhjetor 2015

Partia Socialdemokrate e Ulqinit ka zgjedhur kryesinë e saj të re për Ulqinin.

Në krye të Këshillit Komunal do të jetë Skender Elezagiq, kurse sekretar Fahrudin Mujiq.

Përveç tyre kryesinë e Këshillit do ta përbëjnë edhe Ivo Lukiq, Sabri Zejnelaga, Nikola Rudoviq, Avdo  Gorana, Naser Resulbegoviq, Ardian Kasneci, Elvedin Zaganjor, Adnan Beqiragiq, Merita Subashiq-Shabanoviq, Muxheima-Xhemka Bambur dhe Qemal Alosheviq.

  • 1

    Radio