Politikë Më shumë

Partitë e pakënaqura

Prej tvteuta11:14, 26 Dhjetor 2014

Partit shqiptare nuk janë të kënaqura me realizimin e marrëveshjes në nivelin shtetëror, dhe presin deri në fund të muajit ftesen e kryeministrit Millo Gjukanoviq për të diskutuar rreth rikonstruimit të qeverise – ka thënë kryetari i Forcës së rë demokratike Nazif Cungu. ,,Sipas marrëveshjes kemi paraparë  poste në organet shtetërore, por  kjo nuk është realizuar  dhe mbi këto baza nuk mund të jemi të kënaqur“ – ka thënë Cungu.

  • 1

    Radio